Diensten

P&B kan u de volgende diensten leveren, namelijk: systeembeheer, netwerkbeheer en consultancy. Hieronder vindt u een korte uitleg van de verschillende diensten.

Systeembeheer

Steeds meer ondernemingen zijn afhankelijk van het goed functioneren van hun informatie- en communicatiesysteem. Bent u ook op zoek naar goed en degelijk beheer van uw systemen. Heeft u nog niet de mogelijkheden om hier personeel voor aan te nemen? Dan heeft P&B voor u verschillende oplossingen om uw systeembeheer goed te regelen. Uw kunt kiezen uit 1 van de volgende oplossingen of zelfs een combinatie van de hieronder gegeven oplossingen.

  • Systeembeheer op afstand
  • Systeembeheer op locatie
  • Systeembeheer via telefonische ondersteuning.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken, maak dan een afspraak door te mailen naar info@penb.net of neem contact op met Dhr. Binnendijk( 0348 - 489 111).

Netwerkbeheer

Wilt u ook een modern netwerk of een klein en simpel netwerk wat bij uw bedrijf past. Dan bent u bij P&B aan het goede adres. P&B heeft ervaren specialisten die u kunnen adviseren. Wij proberen samen met u tot het beste ontwerp te komen.

Naast het advies over de aanleg van netwerken kan P&B ook zorgdragen voor de aanleg en installatie van netwerken en infrastructuren (glasvezel, koper en wireless). Daarnaast leveren en configureren wij natuurlijk ook servers, werkstations,printers en firewalls. Uw systeem wordt bedrijfsklaar opgeleverd voor de afgesproken prijs. Ook voor VOIP, Video over IP en VPN oplossingen is P&B de juiste partner.

Maar het hoeft niet bij ontwerpen en aanleggen van een netwerk te blijven, P&B kan ook zorgdragen voor het beheer van uw netwerk. P&B heeft ervaren specialisten waardoor we uw netwerkproblemen goed kunnen oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in netwerken met diverse soorten Windows, Novell en Linux servers.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken, maak dan een afspraak door te mailen naar info@penb.net of neem contact op met Dhr. Binnendijk( 0348 - 489 111).

Consultancy

Door de brede kennis en ervaring in de ICT kunt u ons ook inschakelen voor consultancy opdrachten. P&B heeft consultants met een brede en jarenlange ervaring in de ICT op diverse vakgebieden.