Producten

Hardware en Software

Hardware is een belangrijk onderdeel van uw automatiseringsystemen. Als het aankomt op betrouwbaarheid, compatibiliteit, duurzaamheid en gebruikersgemak, is de keuze van de hardware een sterk bepalende factor.

Uiteraard hangt een en ander sterk samen met uw specifieke situatie en doelstellingen. In de meeste gevallen voldoen de bekende hardwarefabrikanten zoals Hewlett Packard, 3Com, Toshiba of Philips aan de juiste eisen om tot een functionele en betaalbare oplossing te komen.

Als onafhankelijke partner adviseren we u graag!

Internet

P&B is gespecialiseerd in internet oplossingen voor bedrijf en consument. Wij kunnen voor u betrouwbare en snelle internetaansluitingen verzorgen via (A)DSL, ISDN of analoge telefoonlijn.

Ook voor andere internetdiensten kunt u bij ons terecht. Het verzorgen van een veilige VPN verbinding tussen uw verschillende vestigingen of voor uw thuiswerkende medewerkers behoort tot onze diensten.

Verder kunnen wij alle voor internet benodigde apparatuur en software leveren, zoals (DSL)modems, routers, draadloze apparatuur, firewalls en virusscanners etc.

Antivirus en Antispam

Heeft u ook last van de vele emails met een virus? Heeft u ook veel last van SPAM en wekt dit bij u ook zoveel irritatie op? Zijn uw medewerkers ook bezig om dagelijks hun mailbox op te schonen omdat ze veel SPAM ontvangen? Heeft u te maken met 1 van deze problemen, dan bent u bij P&B aan het goede adres.

SPAM wekt niet alleen veel irritatie op, maar is de verspreider van de meeste virussen. Virussen kunnen uw netwerk aantasten en kunnen serieuze problemen veroorzaken.

P&B kan u helpen uw bedrijfgegevens te beveiligen tegen gevaren van buitenaf. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze consultants. Deze hebben de kennis en ervaring om u te adviseren en te begeleiden.